sakta framåt...
Vi hade stora planer att börja med kodandet denna veckan, att koppla databasen till projektet och att kunna visa upp hur en fråga ska se ut i appen.
Dessa planer fick sig en ordentlig känga när det visade sig näst intill omöjligt att koppla ihop den databas vi byggt med det tomma projektet vi skapat. Vilket är något som vi fortfarande inte har löst efter hela veckan, men vi har hittat några potentiella lösningar att testa.
Arbetet blev inte heller lättare när Visual Studio kraschade på min dator. Detta innebar att Amanda fick fortsätta försöka lösa problemet med databasen medans jag roar mig med att avinstallera Visual Studio och installerar det igen, vilket inte heller gjorde någon skillnad så det slutar med en total ominstallering av hela datorn. Jag verkligen älskar teknik.... när den fungerar!
Men det blir nya tag veckan som kommer med att fixa allt inför delinlämningen nu på onsdag, så vi kan försöka visa upp allt administrativt arbete som vi gjort även om kodandet ligger långt efter det som vi initialt planerade.
Vi har ju även insett att den planeringen kanske inte var den mest realistiska, vi hade nog ganska gravt underskattat tiden som går åt för administrativt förarbete.