Förlåt för dålig uppdatering!
Hej ber om ursäkt för dålig uppdatering förra veckan. Men jag låg hemma med influensan och har i princip inte tagit mig ur sängen. Samtidigt satt Sandra hemma med sjuka barn. Detta var något vi inte hade tag med i våran riskanalys, då ingen av oss egentligen tänkte på att man kunde bli så pass "sjuk" att man inte klarade av att jobba med projektet. 
 
Men Sandra har under veckan lyckats få ihop en enklare kravspecifikation, samt suttit och gjort en omvärldsanalys där hon provat på olika frågespel för android, samt vissa spel för andra plattformer som liknar det vi vill göra. 
Utifrån dem har hon skrivit lite plus och minus tankar kring hur de fungerar, detta är tänkt att underlätta i vårt arbete med applikationen. I princip lära av andras misstag! Utifrån det har "vi" även konstaterat att det i nuläget inte finns något spel som motsvarar det vi vill bygga. 
 
Men denna vecka har vi tänkt försöka få ihop projektplanen så att den är uppdatterad och klar inför första delleveransen. Utöver det hade vi tänkt börja med själva byggandet av applikationen. Och om vi har tur, kanske vi har någon funktion vi kan visa upp på torsdag när vi har möte med våran handledare. =) 
 
Hoppas ni mår bättre än vad vi gör just nu!