Vecka 11
Hej igen! 
 
Här är slutresultatet efter förra veckans arbete. Installationen resulterade i en massa problem, bla annat tog de olika anroid sdks som kommer behövas för att utvecka för en specifik version av android, dem tog lite större plats än vad vi hade räknat med. Så vi fick sitta och resna och installera i princip hela veckan. Resultatet av det blev att vi endast kommer utveckla för en version av android, utan stöd för äldre versioner. Så vi fick i alla fall ut något av veckan även om det mest var pest och pina med alla olika installationer som inte funkade som de skulle. 
 
Denna veckan har vi gjort i ordning sprinten för vecka 11 och insett att vi inte kommer hinna lägga all den tid vi skulle vilja på projektet. Detta eftersom vi har fått rest på ett tidigare projekt som vi behöver ordna upp. Så det har resulterat lite i att vi suttit på olika håll och jobbat. Då den ena av oss denna vecka har suttit och provat på lite olika mobilspel som motsvarar ungefär det vi har tänkt bygga. Samtidigt har den andra suttit och jobbat på eget håll med resten vi fått på ett annat projekt. Detta eftersom vi nästa vecka måste skicka in den, men samtidigt inte vill känna att vi hamnar för långt efter planen i detta projekt. 
Men inför denna vecka ser sprinten ut såhär: 
Som ni ser blir det inte mycket programmering gjort denna vecka. Detta eftersom vi sitter på oliak håll och vi jobbar enligt parprogramering. Då lämnar vi programmeringen tills vi har tid att göra det tillsammans. Istället blir det analyser och dokument som kommer skrivas i veckan för att underlätta och förbereda oss inför programmeringen. 
 
Det var väll ungefär vad som kommer ske denna vecka. Tyvärr skriver jag ju det lite sent. Hade tänkt lägga upp det här i måndags men ni får en uppdatering imorgon på hur resultatet av veckan blivit. 
 
Hoppas det går bra för er andra där ute! :)