Välkommen!
Hej och kul att just du kikade in här! 
Vi är två grymma tjejer från Örebro Universitet som egentligen inte hade en aning om vad vi ville göra under denna termin. Tanken var att vi skulle spendera den på något företag här i Örebro, men när terminen startade stod vi helt enkelt här utan en plan. 
Det hela resulterade i en hel del spånande på vad vi skulle vilja göra. När vi nu hade chansen att välja "nästan" helt fritt vad vi ville spendera terminen med o göra så kom vi fram till att det skulle vara otroligt kul att få bygga ett spel. Men samtidigt ville vi även få en chans att träna lite på de delar vi känner att vi gillar mest i utvecklingsarbetet. Det vi två framförallt älskar är att arbeta med användare, att få lyssna på en användare o analysera dem utifrån hur de använder ett system och hur man kan jobba vidare med detta. Därför har vi valt att göra detta projekt. 
Samt alla de aspekter att vi kommer lära oss otroligt mycket nyttiga saker som att bygga appar, koppla system till facebook och en hel del annat. Hoppas ni kommer gilla att få följa med bakom kulisserna i ett agilt arbetssätt med ett helt eget projekt och två sjukt coola brudar i ett systemutvecklingsprojekt! 
 Vi ses senare! 
ps. Det kommer absolut komma upp en del roligare och mer intressanta inlägg fram över, så glöm inte bort oss!