Vecka 15
Denna vecka har vi en planering som mest fokuserar på delleveransen som ska lämnas in på onsdag, men sedan är även tanken att vi ska få klart någon form av lösning för frågedatabasen till projektet som varit ett stort problem senaste tiden.
Vi har en färdig databas men tyvärr så har inget av våra försök att få den kopplad till projektet fungerat så det har tagit väldigt mycket onödig tid och energi, vi har testat oändligt(känns det som) antal varianter enligt olika tutorials men verkligen inget har fungerat...

Nu har vi lite nya idéer men dessa får vänta tills vi har allt klart med delleveransen så vi inte missar deadline för det.

Och skulle nu den lösningen vi funderar på fungera gällande databasen så kanske vi får lägga till lite i veckans planering fram mot slutet på veckan, vi kan ju alltid hoppas.
 
Sedan har vi kommit fram till att lägga med dessa blogguppdateringar i vår planering för annars så har vi en tendens att glömma dessa, som ni kanske märkt. Tanken från början var att dessa skulle göras i samband med de möten vi har i början och slutet på våra veckor, men tyvärr så har vi möten men kommer aldrig ihåg bloggen så nu får den stå med på planeringen så vi inte glömmer.